Cégünk Referencia Ügyfeleinknek Szerviz Állásajánlataink
Cégünk 1990-ben alakult. Tevékenységünk felvonók tervezése, gyártása, szerelése és régi rendszerek modernizációja. Kezelésünk alatt áll több mint 700 - az Európai Uniós biztonsági előírásoknak megfelelő - telefonos vészjelző rendszerrel ellátott felvonó. Ügyfeleinknek fentartott rész. A felvonókkal kapcsolatban felmerülő igények bármelyikét kielégítjük a karbantartástól és mentéstől kezdve, liftek mondernizációján át az új felvonók tervezéséig és kivitelezéséig. Az F+F Kft. szakképzett munkatársakat keres az alábbi pozíciókba.
Üdvözöljük
    Cégünk 1990. október 26-án alakult. Megalakulásunk óta tevékenységünk új felvonók tervezése gyártása és szerelése valamint a régi felvonók kis- közép- ill. nagyjavítása és modernizációja továbbá karbantartás és hibaelhárítás az év 365 napján (Kívánság esetén referencia címlistát adunk a megrendelők és üzemeltetők elérhetőségével). 2000-ben gondolva a piac várható igényeire cégünk telefonos vészjelző rendszer kifejlesztését kezdte meg. A fejlesztés alatt tevékenységünk kiegészült 0-24 órás ügyeleti szolgáltatással melynek keretében a bent rekedt utasok kimentését is vállaljuk. A rendszer számítógépes háttérrel is rendelkezik. Tekintve hogy ilyen rendszert működtetni csak ÉMI engedéllyel szabad ezért az engedélyeztetést is elvégeztük 2002-ben.

    Időközben a felvonókra így a vészjelző rendszerre is a vonatkozó szabvány az Európai Unióba történt belépésünkkel megváltozott. A szabványváltozásnak megfelelően a vészjelző rendszeren is elvégeztük a szükséges átalakításokat. Így a telefonos vészjelző rendszerünk már az új MSZ EN 81-28 szabványnak is megfelel.