Cégünk Referencia Ügyfeleinknek Szerviz Állásajánlataink
Cégünk 1990-ben alakult. Tevékenységünk felvonók tervezése, gyártása, szerelése és régi rendszerek modernizációja. Kezelésünk alatt áll több mint 700 - az Európai Uniós biztonsági előírásoknak megfelelő - telefonos vészjelző rendszerrel ellátott felvonó. Ügyfeleinknek fentartott rész. A felvonókkal kapcsolatban felmerülő igények bármelyikét kielégítjük a karbantartástól és mentéstől kezdve, liftek mondernizációján át az új felvonók tervezéséig és kivitelezéséig. Az F+F Kft. szakképzett munkatársakat keres az alábbi pozíciókba.
Szolgáltatások - mentés
  Az EU-s csatlakozással egyidejűleg Magyarországon is bevezetésre került, vonatkozó MSZ-EN szabványok, új telepítésû vészjelzők esetén kötelezővé tették a kétirányú fónikus kapcsolat megteremtését a felvonó fülkéjében rekedt utas és a segítségnyújtó személyzet között.
Ennek megvalósítására fejlesztette ki cégünk a HELP vészjelző rendszert, amely GSM hálózaton keresztül, akkreditált tanúsító szervezetek által bevizsgálva biztosítja a szabványokban előírt funkciókat. További extraszolgáltatás a felvonók távfelügyelete, hibajelzéseinek átvitele.
A készülék eddig több mint 700 felvonóban biztosítja a nyugodt, biztonságos utazást, többnél a felvonók távfelügyeletét is ellátja.

> ÉMI által engedélyezett felügyeleti központunk az év 365 napján 0-24 órában folyamatosan felügyeli vészjelzőinket és liftjeinket.
> 30 percen belül kollegánk a bentrekedtek kiszabaditását végrehajtja.