Cégünk Referencia Ügyfeleinknek Szerviz Állásajánlataink
Cégünk 1990-ben alakult. Tevékenységünk felvonók tervezése, gyártása, szerelése és régi rendszerek modernizációja. Kezelésünk alatt áll több mint 700 - az Európai Uniós biztonsági előírásoknak megfelelő - telefonos vészjelző rendszerrel ellátott felvonó. Ügyfeleinknek fentartott rész. A felvonókkal kapcsolatban felmerülő igények bármelyikét kielégítjük a karbantartástól és mentéstől kezdve, liftek mondernizációján át az új felvonók tervezéséig és kivitelezéséig. Az F+F Kft. szakképzett munkatársakat keres az alábbi pozíciókba.
Szerviz - modernizáció
 

    A jelenlegi felvonó állomány javarésze Magyarországon elavult, öreg, megbízhatatlan és mai kor biztonsági előírásainak nem megfelelő berendezésekből áll. Ezen okokból kifolyólag több ezer lift vár felujitásra, amit akár részegységenként lépésről, lépésre vagy kompletten tudunk megvalósítani.

    A felújítás alatt, műszaki szempontok figyelembevételével, végezzük el a szükséges alkatrészek cseréjét, legyen az, komplett fülke, hívótablók, hajtómű, sín, ajtó vagy teljes vezérlés. Fő célunk a biztonság és felhasználhatóság maximális elérése.

    Hajtóműcsere esetén az úgynevezett GEARLESS rendszerű legmodernebb, halk, energiatakarékos, hosszú élettartamú és már jól bevált szerkezetet szereljük fel.

    Elhasználódott relés vezérlések cseréjénél új mikroprocesszoros vezérlést építünk be, amely megfelel az európai szabványoknak. Így a liftek karbantartása és üzemeltetése egyszerűbbé válik.A gyártás magas színvonala biztosítja, hogy használat közben vezérlési hiba nem következhet be.

    Új ajtóhajtásaink köszönhetően, mind az idősebbek mind a mozgáskorlátozottak könnyebben tudják majd a ki és beszállást elvégezni.

    Hívótablóink lehetnek vandálbiztosak, vakok részére Braille-írással és gravírozással. LCD vagy pont mátrixos kijelzőink egyértelmű tájékoztatást adnak az utasok részére. Vakok és gyengén látók részére, a lift hang információt adhat az utazás folyamán.