Cégünk Referencia Ügyfeleinknek Szerviz Állásajánlataink
Cégünk 1990-ben alakult. Tevékenységünk felvonók tervezése, gyártása, szerelése és régi rendszerek modernizációja. Kezelésünk alatt áll több mint 700 - az Európai Uniós biztonsági előírásoknak megfelelő - telefonos vészjelző rendszerrel ellátott felvonó. Ügyfeleinknek fentartott rész. A felvonókkal kapcsolatban felmerülő igények bármelyikét kielégítjük a karbantartástól és mentéstől kezdve, liftek mondernizációján át az új felvonók tervezéséig és kivitelezéséig. Az F+F Kft. szakképzett munkatársakat keres az alábbi pozíciókba.
Szerviz - tervezés
      A megfelelő felvonó kiválasztása a legfontosabb lépés. Természetesen segítünk benne, de ön is könnyebben dönthet ha a következő szempontokat figyelembe veszi:

Amit mindenképp tudnunk kell mielőtt nekiugrunk a megrendelésnek vagy akár egy árajánlatkérésnek, és még nincs meg a felvonóakna mérete.

   * emelőmagasság: A felvonó sebességének kiválasztása miatt igen fontos. Ha 15 métert meghaladja szinte már ki is zárhatjuk a hidraulikus lifteket. Ha gyors és könnyen karbantartható liftben gondolkodunk már szóba is jöhet egy felső gépházas lift.

   * kiszolgált szintek száma és elhelyezkedésük: fontos lehet a vezérlés kiválasztása szempontjából, rövid félszintes utazások, szemből vagy keresztben átjárós kabinok bonyolítják a felvonót.

   * várható forgalom: mennyi utasra és milyen megoszlással lehet számolni. Fontos lehet a kabin alapterületének meghatározása, valamint az ajtók méreteinek szempontjából.

   * mire fogják használni: mekkora teherbírásra kell számítani? Fogják-e a liftet mozgássérültek is használni? Teherszállításra? Betegágyak? Ismét fontos az ajtó méret.

   * utas forgalom iránya: le vagy fel-le irányú ,esetleg multiplex vagy célkiválasztású vezérlést válasszunk? Ismét gondoljuk át, mikor és mennyi utas várható melyik szintekről?

   Ha ezeket sikerül letisztázni, akkor már talán kitudjuk választani, a megfelelő típust. De persze nem árt ha még a következő adatokat is tudjuk, kiváltképp ha már a liftnek tervezett helye van:

   > akna teljes hossza,
   > akna mélysége,
   > akna szélsége,
   > szabad nyílások mérete,
   > süllyeszték mélysége,
   > aknafej magassága.

   Esztétikai szempontból figyelembe vesszük az épület megjelenését, illetve szoros kapcsolatot tartunk a belsőépítésszel.