Cégünk Referencia Ügyfeleinknek Szerviz Állásajánlataink
Cégünk 1990-ben alakult. Tevékenységünk felvonók tervezése, gyártása, szerelése és régi rendszerek modernizációja. Kezelésünk alatt áll több mint 700 - az Európai Uniós biztonsági előírásoknak megfelelő - telefonos vészjelző rendszerrel ellátott felvonó. Ügyfeleinknek fentartott rész. A felvonókkal kapcsolatban felmerülő igények bármelyikét kielégítjük a karbantartástól és mentéstől kezdve, liftek mondernizációján át az új felvonók tervezéséig és kivitelezéséig. Az F+F Kft. szakképzett munkatársakat keres az alábbi pozíciókba.
Szerviz - új szerelés
 

    Profi szakembergárdánknak és a folyamatos továbbképzésnek köszönhetően, cégünk a jelenleg piacon lévő legtöbb felvonótípus beszerelésénél, nagy jártasággal rendelkezik. Munkánk végzése alatt nagy hangsúlyt fektetünk a munkavédelemre és a biztonságtechnikára is. Igényes és precíz kivitelezést csak tiszta, jól előkészített és biztonságos munkaterületen lehet végezni.

    Munkánk magában foglalja: az anyag átvételezését, munkaterületen a teherautó lepakolását, alkatrészek rendeltetési helyükre való szállítását, az akna bemérését, a felvonó pontos beszerelését, csomagoló és egyéb maradvány anyagok eltakarítását. A készre szerelt, letisztított liftet, beszabályozva adjuk át vizsgáztatásra.

    Otthonossan mozgunk a hidraulikus és köteles felvonok terén gépházas vagy gépháznélküli kivitelben 50kg-8000kg teherbirásig, valamint a fogyatékkal élök által is igénybe vehetö felvonók és akadálymentesitök terén is.